ارمغان طبیعت
ارمغان طبیعت , سخاوت آب و خاک است و رستاخیز بهاری که می رسد از راه.
شکوفه ها امده اند و چشم به نسیم ملایم فردا دوخته اند , سبزه ها سر برآورده اند و نوید رویش را به خورشید داده اند.
درختان تسبیح بسته اند و قیامت را در قامت زمین به قیام نشسته اند. طبیعت نفس می کشد و رگه های امید در جوشش زمین به بهار در راه , سلام میکند. بهار از راه می رسد تا امید بکارد و به این بزم ودیعه بخشد. ودیعه ای که بهترین خدمت را برای سلامتی انسان و خاک به دنبال دارد و این به یاری دستهای مهربانی بر می گردد که برگ درختان سبز را در نظر هوشیار به معرفت کردگار می سپارد برای اینکه بکارند و بکارند و بکارند ...
دستهای مهربان در قالب درخت و زمین تکثیر می شود و به کالبد طبیعت جان می بخشد.
با این مقدمه شروع کردیم تا یاد آور شویم که در ایران , 15 تا 22 اسفند ماه , هفته منابع طبیعی و 15 اسفند ماه , روز درختکاری نامگذاری شده است. نهال و دانه ای که ما می کاریم , در این عصر صنعتی شدن جوامع و تعدد کارخانه های متعدد و نشر آلاینده ها و گازهای سمی , می تواند بهترین ثواب را بدنبال داشته باشد و بیشترین خدمت را در راه زندگی سالم انسانها , ایفا نماید.
درختان نعمت های الهی هستند که باعث می شوند وجود سم ها و گازها را کمتر کنند و تنفس سالم انسانها را کنترل نمایند. هر چند وجود آلاینده ها در شهر های بزرگ بیشتر از دیگر شهر ها است , اما وظیفه ماست که بکوشیم تا محیط زیستی سالم را احیا کنیم و در حفظ و حراست از منابع طبیعی موجود , که در اختیار ما قرار دارد , گام های موثری برداریم.
پیامبر اکرم (ص) می فرماید : هر کسی یک درخت بکارد و به آن رسیدگی کند , هر نفعی که از آن درخت به دیگران برسد , نزد خداوند ثواب صدقه دادن را دارد .
پس به یاد بسپاریم که آینده ما و فرزندان ما , بستگی به طراوت و شادابی و سرزندگی دارد و سلامتی ما در گرو سالم بودن آب و خاک و زمین است. دست در دست هم دهیم و لبخند امید را به خاک حواله کنیم تا دست های سخاوت در دل خاک شکوفه زند.
دیگران کاشتند و ما خوردیم ..... ما بکاریم تا دیگران بخورند.
برای کاشت یک درخت هیچ گاه دیر نیست.....
(فروغ هاشمی , 16 اسفند ماه 94 )